Sinds 1882

Over ons

Dorresteyn is een familiebedrijf wat in 1882 is begonnen als spekslager in Maarssen.

“In het oorspronkelijk en huidige pand aan de Nassaustraat 4 in Maarssen wordt inmiddels meer dan 135 jaar door 5 generaties gestreefd naar de hoogste kwaliteit en service”.

Ik ben Bas Broers, 37 jaar en ik ben de 5e generatie in de slagersfamilie. Ik heb in 2017 de Dorresteyn van mijn ouders overgenomen. Ik ben gediplomeerd slager en kok en heb inmiddels meer dan 20 jaar werkervaring in het slagers en koksvak. Ik heb gewerkt in alle facetten van het slagersvak, van slachthuis tot high end horeca leveranciers. Ben klassiek Frans geschoold en opgeleid in de keuken. Met deze kennis wil ik Dorresteyn naar een nog hoger niveau brengen. Met deze gedachte hebben we bij Dorresteyn de gehele winkel compleet gerenoveerd en willen we op deze plek mijn twee werelden waar ik zo van hou samen laten smelten om jullie te kunnen laten genieten van de mooiste producten en eten in zā€™n puurste vorm.

Dit is alleen mogelijk omdat ik werk met een fantastisch team waar ik ontzettend trots op ben! Zonder deze toppers zou ik Dorresteyn niet kunnen brengen waar ik nu heen wil.

Jarno

Ons raspaard die verantwoordelijk is voor het verwerken van onze dieren en de productie van onze mooie vleesproducten. Ik ken Jarno al heel wat jaren en heb met hem samengewerkt bij een ander bedrijf uit het topsegment. Hij is in mijn ogen de definitie van een vakman in het slagersvak. Uitbenen, vliezen, splitsen, vleeswaren maken??? Hij kan het allemaal en zal altijd uiterst kritisch naar zijn eigen product kijken om te zorgen dat u het beste krijgt.

Jorin

De benjamin van ons bedrijf! Jorin kwam in 2015 als melkmuil van 19 bij ons in de winkel langs om te kijken hoe wij hier ons vak uitoefenden. De rest is geschiedenis. Jorin is inmiddels bij Dorresteyn uitgegroeid tot de man achter de toonbank, hij zal u adviseren waar nodig en u over elk product alle informatie willen vertellen. Een jongen met een verregaande liefde voor het authentieke slagersvak.

Dorresteyn

Vragen.opmerkingen.tips

Ga uw gang:

Openingstijden

MAANDAG: GESLOTEN

DINSDAG: 08.30 / 18.00

WOENSDAG: 08.30 / 18.00

DONDERDAG: 08.30 / 18.00

VRIJDAG: 08.30 / 18.00

ZATERDAG: 08.00 / 17.00

ZONDAG: GESLOTEN

Kom langs in onze winkel